snabb blogg

ikvall drar vi hemat.
jag har jatteont i mina kinder.eller nej. hela ansiktet.
jag har tappat 1000 kr.
de ska bli skont att komma hem. men tommt.
jag kommer sakna dehar!
jag ar mer an nojd!

mikaela

ps. sofie-love you!!

kara aterseenden

har traffat nagra av mina goa vanner hemifran nu (eller nej, igar och i forrgar). vi sola, bada och festa. sikken fest de blev. hoppas pa en repris om en och en halv vecka..

battre kommer de snart bli. far snart traffa alla som ar hemma ocksa, onderbart!!

mikaela


skratta eller grata?

jag har blasor pa kinderna, skratta eller grata?
jag ar inte nojd med brannan, (vilket ar en varldslig sak), skratta eller grata?
jag ska aka min sista nattbuss, skratta eller grata?
jag ar hemma om 3 dagar, skratta eller grata?
jag ska snart lagga mina sista slantar pa shopping i bangkok, skratta eller grata?

hmm, jag har bestammt mig, jag lagger av ett gapflabb!!

mikaela

mikaela sjogander - artistservare

fick ett mejl fran peace and love. stod att mikaela sjogander fatt jobb som artistservare pa peace and love sommaren 2010. jaha, da far jag borja plugga pa festvalstuff. jag menar, jag har inte ens funderat pa att satta min fot pa en festival en enda gang i mitt liv. ska bli sa grymmt skoj iaf. om jag fattar de ratt ska jag jobba pa efterfesten och servera dricka och plocka burkar, NICE!!

vi ar nu i krabi. stranden ar inte fresh men imorgon ska vi traffa kompisar och aka till nagon o. vi har tv i var nya fresha bunga. bara de ar lyx nufor tiden. om en vecka, 1e mars. star vi pa svensk mark igen. ska faktiskt bli ganska skont. riktigt skont faktiskt!

mikaela


kom.svar:

tompa: Ja,jo.. storre delen av timmarna spanderades val sa.. ;P

erika: TACK, en annan har eller nej, hade brunpanik. mamma har fatt mig att inse att de ar en varldslig sak :)

anderssons i fbg: ahaha, dan!! de skulle jag viljat se. eller har ni de pa film, for ni filma val lite om jag inte minns helt fel! hoppas de ar bra med hela familjen, halsa dem sa gott!!

vietnam pics.



jag kan inte lagga upp bilder. darfor tar jag fran andra bloggar. forlat! :)

bilderna ar ifran vietnam. fishtanks och fodelsedagskalas ar val temat!

thaithaithai

igar var vi pa utflykt. vi mata apor, var pa stranden i filmen "the beach" (har inte sett filmen sa sa haftigt var de tyvarr inte) :p, vi snorkla. men efter sett alla konstiga maneter sa bestammde vi oss for att kajaka lite istallet. jag och sofie ar sa bra pa de. ovning ger fardighet! sen at vi i solnedgangen pa baten (mysigt de later va?) de var skoj att komma ut och se lite annat. har ju vart har pa phiphi ett tag nu. drar dock om ett par dagar till ao nang och moter upp nagra vanner, galet skoj!!

idag ska jag pa matlagningskurs. ska helt enkelt lara mig laga thai-mat. hoppas jag forstar vad som sags, de har ju ganska.... brokig engelska.

POKONIS

mikaela

torrt

ursakta min torrhet har pa bloggen. det finns egentligen bara ett ord att skriva har. stranden. for det ar dar vi hanger om dagarna.


kan man vrida tillbaka tiden?








roda kinder, rod nasa

ja, jag har fatt for mycket av solen. ingen strand idag med andra ord. sofie ligger dar sjalv med sin stekarolja.. har val inte sa ont av de egentligen. tycker inte det ar kul att ligga pa stranden. blir rastlos. men som morsan sa, lite brun far du val vara nar du kommer hem, sa ja, jag ligger dar ibland. favoritplatsen ar dock skuggan med en bok i handen. mmm!!

vi drar vidare till vastsidan imorgon. ska bli skoj. dar vi ar nu befinner det sig mest en massa ackliga gubbar med sina thailandska tjejer, nej, mer ungdommar till folket!!

mikaela

jaha.. vad ska man sag..

coconut beach resort 22.37

jag ar ganska faordig har pa bloggen numera. har inte sa mycket att skriva. vi ar i thailand och har det underbart skont! vi ar just nu pa koh samui. vi bor i billiga bungalows dar kryp ingar i priset, men man har val aldrig vart radd for de sma acklena. var precis pa thaimasage. det enda jag har att sag ar; mer thaimassage till folket! underbart!! vi har atit pa en svensk restaurang. sofie som ar lite mer typisk svansk an mig nar det kommer till mat valde saklart kottbullar, mos och brunsas. jag slog till pa en storkott bit (tror de var oxfile) och mos, det var vart varenda billig krona! vi hittade svenska tidningar och fick reda pa manga nyheter, inte visste jag att robinsson har gatt pa tv den senaste tiden, att lena ph ar ihop med per holknekt och att jill johnson fatt en dotter. inte for att all fakta var sa vasentlig men jag gillar den!

jaha, da drar vi ut och letar fest da, jag och sofie ar sugna.. som vanligt sahar ars!

mikaela

koh tao

ar de fest sa ar de!

arbetsannons

jag behover jobb nar jag kommer hem. nagon som vet nagon som behover nagon arbetare?? hor av er!!

detta kanske inte later sa seriost, men det ar de!

hotellet i saigon

ava hotell 19.36

jag ogillar verkligen saigon. visst att alla i detta land forsoker lura en pa pengar men inte som har. som tur val vad har vi lart oss och vi vet som tur val vad hur man gor nu. det ar synd for det ar en grymm stad med mycket att kolla pa och mycket historia!

mikaela

komentarssvar:

anderssons i fbg: JA!! de ar ratt.. vi kanske ska borja med att bjuda pa sushi pa slaktkalasen?? halsa alla en stor kram. syns "snart"!

soof: har langtat i ett halvar pa den dagen, ANTLIGEN!!!!

RSS 2.0